Udvalg af italiensk og spansk charcutteri
Små filo kurve med skaldyrs salat
Røget laks på pesto marineret spids kål
Marineret artiskok, solrørret tomat, oliven, aioli, marineret hvidløg
Ciabatta og foccasia brød
Rosmarin stegt okse filet med ratatuille
Rød pesto bagt kyllinge bryst med sommerkål og spinat
Små kartofler stegt i oliven olie med friske krydderurter
Bagte blomme tomater med petit hvidløg
Urte salat vendt i vinaigrette
Udvalg af smagsfulde sydlandske oste med syltede frugter
Lille peanutkurv med lime mousse og frisk frugt
Nachoes med ost
Kold mexico laks med chili på sprød salat med marineret skaldyr og lime
Majstortillas med marineret oksekød i strimler. Serveret med salsasauce og guarcemole
Grillet faijata kyllingebryst med chili og jalepenos på spicy saute
Stegte bønner i urter og hvidløgssauce
Tacoskaller med oksekødfyld med majs og ris
Hjemmelavet avocadodip med lime
2 forskellige salater med ranch dressing
Hjemmebagt brød med mexicanske krydderier og smør
Chili / Chokolade kage med sød salsa af bær
Indbagte rejer serveret med hvidløgs mayonnaise
Græske kødboller serveret i krydret tomatsauce
Kyllingelår bagt med citron og rosmarin
Lammekølle fyldt med hvidløg, hertil små ristede kartofler vendt i rosmarin
Tærte, med spinat og tomat, gratineret med feta
Tatziki, med små pitabrød
Græsk salat med feta, oliven, agurk samt tomat
Mousse af græsk yoghurt, serveret med råsyltede ferskener tilsmagt med ouzo